fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

traseu ct

Ca urmare a corespondenței purtată cu Instituția Prefectului Județului Cluj în vederea reluării examinării de traseu, pentru dobândirea permisului de conducere, astăzi la Primăria Municipiului Câmpia Turzii a avut loc o întâlnire de lucru pe această temă.

Au fost prezenți, doamna subprefect, Irina Munteanu și domnul comisar șef - Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj,Gheorghe Macra-Oșorhean.

De asemenea, la întâlnire au participat și reprezentanții celor trei școli de conducere din oraș, care au răspuns pozitiv invitației lansate de către domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Astfel, s-a discutat atât despre procedurile privind reluarea probelor de examinare pe traseu pentru dobândirea permisului de conducere, la Câmpia Turzii, cât și despre detaliile tehnice care susțin acest demers.

Municipiul nostru are toată infrastructura necesară desfășurării acestor probe, inclusiv platforma betonată, necesară examenului la categoria A.

Câmpia Turzii a fost eliminată în anul 2017 din rândul orașelor unde se putea susține proba de traseu, însă din luna mai 2020, cetățenii nu se vor mai confrunta cu această problemă.

„Am revenit la normalitate, după aproape trei ani în care – din varii motive – cetățenii din Câmpia Turzii au fost nevoiți să se deplaseze la Cluj Napoca sau Turda pentru proba de traseu. Le mulțumesc atât cetățenilor, cât si proprietarilor de școli de conducere pentru răbdarea de care au dat dovadă și sunt convins că au înțeles că administrația locală se implică în bunăstarea cetățenilor. Mulțumiri aduc atât domnului prefect, Mircea Abrudean cât și doamnei subprefect, Irina Munteanu, care au dat dovadă de preocupare și implicare în soluționarea acestui demers. Totul pentru Câmpia Turzii!”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații Cu Comunitatea

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator