fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

ambulante turda

În urma solicitărilor pe care le-am făcut în ultimii ani, Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj a repartizat două mașini noi la Turda iar în acest moment avem 6 ambulanțe care deservesc în special orașul nostru și localitățile din vecinătate, în funcție de solicitări.

Ambulanța de tip B este destinată intervenției de urgență și transportului medical asistat al pacienților. Ea poate fi, după caz, utilizată în acordarea primului ajutor calificat sau în acordarea asistenței medicale de urgență. Dotarea ambulanței de tip B este formată din echipamente și materiale sanitare care include un defibrillator semiautomat sau un defibrillator manual și medicamentele necesare resuscitării și acordării asistenței medicale de urgență.

Avem asigurări că în perioada următoare vom mai primi și o ambulanță nouă de tip C, care este destinată urgențelor medicale cu prioritate maximă și transportului medical asistat al pacientului. O astfel de ambulanță este dotată cu echipamente, materiale și medicamente de terapie intensivă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Andrei · 10:55 19.02.2020
    Eu vad B1/B2 si A2, care este petru tranport pacienti,dvs scrieti 2 ambulante B2.Nu eu am postat pozele!?‍♂️
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator