fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

sedinta asociatii proprietari

În contextul dezvoltării și demarării Proiectelor Urbane din cartierele Turzii, administrația locală a realizat o întâlnire la sediul primăriei cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari, președinți și administratori.

Pentru că ne dorim să identificăm problemele și să oferim cetățenilor o modernizare complexă a microcartierelor, am pus bazele unei cooperări strânse cu președinții de asociații. Astfel, vă rugăm ca în perioada următoare să comunicați administratorilor de blocuri sugestiile și nemulțumirile pe care le aveți, deoarece acestea vor ajunge la noi și vă asigur că vom face tot posibilul să fie rezolvate.

Vă informăm, de asemenea, că începând cu această primăvară vom demara proiecte de modernizare și înființare a noi locuri de joacă pentru copii în cartiere și un program general de plantare de arbori, pentru a regenera zonele verzi din proximitatea blocurilor din oraș.

Mulțumim tuturor pentru participare și pentru implicarea pe care o aveți în dezvoltarea orașului! Turda își va schimba fața datorită măsurilor pe care le luăm și vă mulțumim în mod deosebit pentru înțelegere și pentru răbdare, pentru că așa cum știm cu toții, reconstrucția nu se poate face peste noapte, chiar dacă și noi ne dorim să modernizăm totul cât mai repede. Suntem pe drumul cel bun, iar rodul muncii noastre desfășurate în ultimii 3 ani se va vedea cel mai pronunțat începând cu acest an! Vă invităm să ne fiți parteneri pe acest drum al modernizării orașului nostru” transmite municipalitatea turdeană.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate