fbpx

Icon Scrie un comentariu

caini fara stapan

Primăria Câmpia Turzii a anunțat că în cursul lunii ianuarie 2020 au fost capturați 35 de câini fără stăpân, de pe domeniul public din localitate, în urma a 7 acțiuni de ecarisare desfășurate.

”Acțiunile au fost întreprinse ca urmare a sesizărilor și solicitărilor din partea: Primarului municipiului Câmpia Turzii (8), Viceprimarului (3), Poliția Locală (1), cetățeni (3) și au vizat în special zonele indicate, dar a fost prospectată întreaga zonă a municipiului.

Acțiunile au constat în identificarea și strângerea câinilor fără stăpân, care circulau liber, fără însoțitor pe domeniul public al municipiului, capturându-se un număr de 35 de câini, din care niciunul nu a fost identificat ca având microcip. Câinii au fost preluați cu proces verbal, în baza formularului individual de capturare, de către echipa de ecarisaj și transportați pentru aplicarea prevederilor legale în adăpostul propriu al prestatorului, amenajat în localitatea Turda, str. Bogata, jud. Cluj.

În perioada menționată au existat și solicitări pentru adopția a 2 câini, aceștia au fost sterilizați, vaccinați antirabic, identificați prin microcipare și înregistrați în RECS (registrul electronic al câinilor cu stăpân), conform prevederilor legale”, se precizează în raportul întocmit de dr. Alin Irimieș, responsabilul cu ecarisarea teritoriului.

tabel caini ct

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator