fbpx

Icon Scrie un comentariu

servicii pensionari

Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat un proiect de hotărâre locală, inițiat de primarul municipiului, prin care seniorii orașului beneficiază de servicii profesioniste suplimentare.

Proiectul aprobat de forul deliberativ prevede încheierea unui protocol între Municipiul Câmpia Turzii și Casa Județeană de Pensii Cluj, prin care, o dată pe săptămână, reprezentanții Casei vor veni la Câmpia Turzii, pentru a discuta cu pensionarii din municipiu.

Astfel, în fiecare zi de miercuri, timp de două ore, pensionarii din Municipiul Câmpia Turzii vor putea consulta reprezentanții Casei de Pensii, pe diverse teme, pornind de la biletele de tratament și până la indexările ulterioare ale pensiilor.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii pune la dispoziția seniorilor un spațiu elegant, dotat cu calculator conectat la internet, imprimantă și un fotocopiator situat în interiorul instituţiei, astfel încât aceștia să aibă la îndemână toate cele necesare rezolvării problemelor ce pot apărea în raport cu Casa de Pensii.

Mi-a venit această idee fiind conștient de problemele cu care se confruntă pensionarii din municipiul nostru. Știu cât este de dificil pentru ei să meargă până la Turda pentru cele mai elementare probleme, astfel că am decis să le facilităm aceste întâlniri chiar aici, în Câmpia Turzii.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator