fbpx

Icon Scrie un comentariu

turdanews live

Azi, de la ora 15.00, vom transmite în direct ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpia Turzii, ședință în care se va aproba și bugetul municipiului pentru acest an.

Vezi mai jos transmisiunea în direct: 

PROIECT ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării unor părți din excedentul bugetului local rezultat la închiderea exercițiului bugetar aferent anului 2019.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului General de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2020.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ”RELOCARE HALĂ DE SORTARE DEȘEURI, INCLUSIV ECHIPAMENTE”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea ”Programului anual de întreținere, amenejare și înfrumusețarea spațiilor verzi din municipiul Câmpia Turzii”, pentru anul 2019.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea ’’Programului anual pentru construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere şi pietonale, amenajare și întreținere mobilier stradal, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente, cu excepția monumentelor istorice clasificate, amenajări, dotări, întrețineri locuri de joacă, fitness și skate- park aferente, domeniului public si privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2020’’

6. Proiect de hotărâre privind atestarea modificării și completării inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Câmpia Turzii, județul Cluj.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea protocolului de cooperare între Municipiul Câmpia Turzii și Casa Județeană de Pensii Cluj.

8. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentanților Municipiului Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Acționarilor la societatea DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator