fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

turdanews live

Azi, de la ora 15.00, vom transmite în direct ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpia Turzii, ședință în care se va aproba și bugetul municipiului pentru acest an.

Vezi mai jos transmisiunea în direct: 

PROIECT ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării unor părți din excedentul bugetului local rezultat la închiderea exercițiului bugetar aferent anului 2019.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului General de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2020.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ”RELOCARE HALĂ DE SORTARE DEȘEURI, INCLUSIV ECHIPAMENTE”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea ”Programului anual de întreținere, amenejare și înfrumusețarea spațiilor verzi din municipiul Câmpia Turzii”, pentru anul 2019.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea ’’Programului anual pentru construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere şi pietonale, amenajare și întreținere mobilier stradal, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente, cu excepția monumentelor istorice clasificate, amenajări, dotări, întrețineri locuri de joacă, fitness și skate- park aferente, domeniului public si privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2020’’

6. Proiect de hotărâre privind atestarea modificării și completării inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Câmpia Turzii, județul Cluj.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea protocolului de cooperare între Municipiul Câmpia Turzii și Casa Județeană de Pensii Cluj.

8. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentanților Municipiului Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Acționarilor la societatea DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate