fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

FB IMG 1581271203829

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat în această seară că cei de la Compania Națională de Investiții au scos la licitație proiectarea și executarea bazinului de înot de la Câmpia Turzii.

"Bazinul didactic de înot, cu ÎNCĂ un pas mai aproape de realizare. Înainte de 2016, politica și administrația locală de la Câmpia Turzii era caracterizată de plimbări sterile, dar foarte costisitoare pe la București.

Multe selfie-uri cu diverse persoane din conducerea țării și rezultate zero. Mulți indivizi care s-au perindat pe la București în numele orașului nostru, unii veșnic candidați la postul de primar, s-au bătut cu cărămida în piept, promițând rezultate și reușite și, defapt, nereușind nimic. Ba mai mult, în timpul guvernării PSD + ALDE, au pus nenumărate piedici proiectelor pe care eu personal, în numele municipiului Câmpia Turzii le-am depus la București spre finanțare (dar despre asta o sa mai vorbim).

La nici trei săptămâni de la ultima întânire cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, de la ultima mea vizită la București, care a prilejuit o întâlnire având ca obiectiv solicitarea accelerării procedurilor de construire a Bazinului Didactic de Înot, CNI a postat pe site-ul de achiziții publice contractul de Proiectare și executie lucrari pentru obiectivul de investiție – „Construire bazin de inot didactic, str. Teilor, nr. 1K, localitate Campia Turzii, judet Cluj” - Parcul Municipal / Berc. (detalii aici: http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100095376) Termenul de depunere a ofertelor este 24 februarie 2020.

De la acest termen, daca proiectul va fi adjudecat, în mai puțin de două luni, perioadă alocată pentru proiectare, poate începe construcția, care va dura aproximativ 10 luni.

Sunt încrezător că, în luna februarie a anului 2021, primul copil din Câmpia Turzii va putea practica acest sport, la el acasă, grație eforturilor depuse de mine și de echipa mea.", a precizat primarul Dorin Lojigan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate