fbpx
Scrie un comentariu

primaria turda

”O echipă extraordinară! Echipa mea, fără de care nimic din ceea ce s-a realizat în ultimii ani la Turda nu ar fi fost posibil!”, este aprecierea pe care primarul Cristian Matei o face la adresa oamenilor cu care și-a pus în practică planurile administrative, după anul 2016.

Administrația locală a realizat un filmuleț de prezentare a oamenilor care s-au implicat, alături de primarul Cristian Matei, pentru a schimba fața municipiului. Ei povestesc și despre faptul că nu e deloc ușor, că e vorba de muncă multă în spatele fiecărui proiect și că implementarea lui nu se poate face peste noapte, fiind nevoie de parcurgerea unor etape necesare.

”Am decis să facem acest videoclip, prin intermediul căruia o parte a echipei administrației locale vă adresează câteva cuvinte de suflet, despre ceea ce a însemnat anul 2019, despre provocări, momente grele, momente frumoase, cu realizări și satisfacții.

Sper să vă ajungă și vouă la suflet și să apreciați dăruirea cu care aceștia conlucrează pentru ca Turda să aibă un prezent și un viitor mai bun! Vă mulțumesc tuturor!”, a spus primarul Cristian Matei.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator