fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

1 Comentariu

edu elite 10iulie

clT TUP

În cadrul unei ședințe „de îndată” ce a avut loc în urmă cu puțin timp la primăria Turda, aleșii locali au aprobat proiectul privind Bugetul de Venituri și Cheltuieli al  societații Transport Urban Public S.R.L., pentru anul 2020.

Cu această ocazie a fost adoptat și proiectul ce prevede achiziția de active pentru societatea Transport Urban Public S.R.L., pentru anul în curs.

SC TUP SRL, cu unic acționar Consiliul Local va avea un buget estimat la 9,7 milioane de lei din care peste 69% reprezintă cheltuielile transportului public din oraș cu salariile.

Din bugetul total de 9,7 milioane, suma de 3,9 milioane sunt venituri din servicii de transport prestate către populație, diferența de 5,1 milioane din prestarea serviciilor de transport urban către diferite categorii de persoane care beneficiază de gratuitate în baza unor legi speciale.

Suma de 692 mii lei reprezintă compensația anuală pentru prestarea de servicii de transport public estimată în funcție de veniturile prezentate anterior.

Cheltuielile cu personalul se cifrează la 6.481 mii lei, aici fiind incluse salariile de bază, prime cu ocazia sărbătorilor legale, tichete de masă care se vor acorda începând cu luna martie.

Investițiile planificate în acest an de către societatea de transport vor depăși 2 milioane de lei și fac referire la achiziția a două autobuze de capacitate mare, un microbuz transport personal, două autoturisme/autoutilitare, 10 automate de bilete, 10 afișaje electronice, un stand ITP, 13 computere și 4 multifuncționale, construcții modulare pentru punctele de vânzare a biletelor și dispecerat, sistemul de securitate și softul personalizat de contabilitate vor fi alte investiții ale societății.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    TUP Turda · 21:11 05.02.2020
    Hmmm, da ce frumoase sunt automatele alea de bilet, care au fost montate în luna ianuarie ???? sunt cele mai moderne automate de bilete din lume
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate