fbpx

Icon Scrie un comentariu

finantare proiecte

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat în cursul zilei de azi că localitatea va beneficia de finanțare pentru încă 4 proiecte europene majore, în valoare totală de circa 20 de milioane de euro!  

”În această săptămână a fost remis Memorandumul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administrației de supracontractare a proiectelor aflate în lista de rezervă pentru axele prioritare 3, 4, 10 și 13 ale Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Pentru Municipiul Câmpia Turzii, acest memorandum reprezintă garanția fermă privind realizarea a 4 proiecte cu finanțare europeană elaborate de Primărie şi depuse spre finanțare, având o valoare de aproape 20.000.000 euro.

Este vorba despre proiectele:
- Construire grădiniță în Municipiul Câmpia Turzii în valoare de 1.226.084,7 Euro, finanțat prin axa prioritară 10;
- Construire centru social de zi, patinoar și skate park în Municipiul Câmpia Turzii în valoare de 4.852.233,40 Euro, proiect finanțat prin axa prioritară 13;
- Amenajare zonă cultural-recreativă “Trei Lacuri“ din Municipiul Câmpia Turzii în valoare de 6.681.420,57 euro, finanțat prin axa prioritară 13;
- Regenerare urbană prin reabilitarea Palatului Cultural ”Ionel Floașiu”, a Teatrului de vară și a Parcului Central ”Ionel Floașiu”din Municipiul Câmpia Turzii în valoare de 4.996.021,37 Euro.

Practic, prin emiterea acestui memorandum, Guvernul României premiază performanța în accesarea de fonduri europene, subiect la care Municipiul Câmpia Turzii se numără printre campioni.

De îndată ce vom semna contractele de finanțare, vom demara procedurile de implementare a acestor proiecte de importanță majoră pentru dezvoltarea urbană a comunității noastre”, a precizat primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator