fbpx
Scrie un comentariu

sens giratoriu ct video

Administrația locală a municipiului Câmpia Turzii continuă programul de fluidizare a traficului rutier și intenționează să semaforizeze orașul dar și să instituie alte sensuri giratorii.

În toamna anului trecut, municipalitatea din orașul vecin a pus în funcțiune  sensului giratoriu de la intersecția drumului național cu drumul ce merge spre Viișoara.

Acum se dorește instalarea unor sensuri giratorii la „… intersecția străzilor Laminoriștilor, Andrei Mureșanu și Iancu Jianu (Lidl)…cu precizarea că sensul giratoriu de la Lidl îl vom face odată cu reabilitarea în întregime a pasajului de sub calea ferată de pe E60. Deci acolo o să fie o singură lucrare. Suntem în discuții cu CAA pentru că și ei au de făcut câteva lucrări și așa le-am gândit încât să finalizăm lucrările după ce CAA termină lucrarea lor. Acest sens giratoriu este absolut necesar. Aceste lucrări vreau să le începem după ce se va aproba bugetul în consiliul local” declară primarul Dorin Lojigan pentru Ziarul 21.

Pe lângă aceste trei sensuri giratorii, administrația Lojigan are în vedere semaforizarea zonei centrale iar la trecerile de pietoni se va implementa sistemul de ilumintat intelligent.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator