fbpx

 
 
3 Comentarii

primar intalnire

Primarul municipiului Turda, Cristian matei, a anunțat că azi a avut o întâlnire cu o parte dintre antreprenorii care desfășoară lucrări de modernizare în Turda, pentru a le solicita să nu mai apară sincope și întârzieri.

”Astăzi am avut o nouă ședință de lucru cu o parte din antreprenorii care desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii în municipiul Turda, respectiv cu firmele VIAROM, ACSA, CRIDOV și WALHALLA. 

Ne pregătim pentru demararea/continuarea lucrărilor, în baza proiectelor pe care le derulăm. Discuțiile de astăzi au vizat cartierul Băi, strada 22 Decembrie 1989, deschiderea unor noi șantiere pe străzile principale (proiect european de mobilitate urbană) și lucrările din cadrul Proiectelor Urbane Oprișani 3A și 3B. 

Ne dorim să reintrăm în șantiere cât mai curând posibil, motiv pentru care au loc spăptămânal discuții cu cei responsabili. În zilele următoare ne vom întâlni și cu reprezentanții Tirrena Scavi și Napoca, pentru discuții privind șantierele din Cartierul Industrial. 

Am solicitat tuturor o planificare CLARĂ, pe zile, astfel încât să nu mai apară sincope și întârzieri. Sperăm ca antreprenorii să desfășoare lucrările conform acestui calendar, pe care îl vom verifica zilnic!”, a transmis primarul Cristian Matei.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Andrei Robert nemes · 21:38 27.01.2020
  De când încep lucrările la străzi zorilor 8 -10
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorel12 · 22:13 27.01.2020
  Mda. Știre cu scop de reclamă. Și video cu scop de reclamă. Nimic interesant.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   @ TurdaNews · 22:33 27.01.2020
   Este o știre care se bazează pe o comunicare oficială.
   Reclama este cu totul altceva. La ce credeți că s-a făcut ”reclamă”?!
   Probabil, dvs vedeți ”reclamă” în orice informație de acest gen, din motive politice... Dacă nu ați fi prins așa tare cu politica, v-ați da seama mai ușor să faceți distincție între știre/informație și... publicitate. Că e o diferență! Mare!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate