fbpx

Scrie un comentariu

Lupău

Municipalitatea turdeană a pregătit un amplu program artistic de Ziua Unirii Principatelor Române.

Cei prezenți, vor beneficia nu doar de un spectacol folcloric de excepție ci și de bucate tradiționale iar doritorii vor avea intrarea liberă la patinoarul din parcul central.

„Vă invităm vineri, 24 ianuarie, începând cu ora 15.00, în Parcul Central, să urmăriți un spectacol de excepție. Spectacolul folcloric va aduce pe scenă tineri artiști îndrăgiți din Turda, alături de Mariana Morcan, Vlăduța Lupău și orchestra Rapsozii Maramureșului.

 

Toți cei prezenți vor putea gusta din preparatele tradiționale pregătite cu această ocazie, iar accesul pe patinoar va fi gratuit pentru toată lumea. Vă așteptăm la horă!” transmit organizatorii evenimentului.

Evenimentul debutează, vineri, 24 ianuarie de la ora 15 în parcul central din zona primăriei Turda.

Colajul de cântece patriotice din debutul spectacolului va fi interpretat de Ana Bucșa, Antonia Miclea, Diana Bodocan, Diana Zapra, Beatrice Simioana, Tudor Pîrjol, Daria Șipoș, Maria Coța, Bianca Crișan și Medeea Florentin.

Pe scenă vor evolua ansamblurile folclorice Datina Turdeană, Țarina, Nicoleta Hădărean, Mariana Morcan și Orchestra Casei de Cultură Turda.

Vlăduța Lupău, cea mai în vogă solistă de muzică populară a momentului va cânta alături de orchestra Rapsozii Maramureșului.

De la 17,45 intră în scenă actorii Teatrului Național Aureliu Manea pentru un „tablou de epocă”, zece minute mai târziu este programată Hora Unirii, iar la 18 totul se va încheia cu un spectacol de artificii.

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator