fbpx

Scrie un comentariu

mircea abrudean ct

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a confirmat în această seară că vizita sa la Câmpia Turzii, de azi, are legătură cu deschiderea unui punct de lucru pentru eliberarea pașapoartelor, menționând că își dorește ”realizarea acestui obiectiv în cel mai scurt timp”.

”Astăzi, am efectuat o vizită de lucru, la Casa Locală de Pensii Turda, pentru evaluarea condițiilor în care filiala locală a casei de pensii își desfășoară activitatea și totodată pentru a discuta posibilitățile de îmbunătățire a serviciilor oferite cetățenilor. 

Ce-a de-a doua parte a vizitei de lucru, s-a desfășurat la Câmpia Turzii, având ca scop evaluarea posibilităților în teren de deschidere a unui punct de lucru al Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple.

La întâlnirea care a avut loc în incinta sediului Poliției Municipiului Câmpia Turzii, au participat: domnul Inspector Șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Mircea Rus, Șeful S.P.C.E.E.P.S., Comisar Șef de Poliție, Orosan Adela Mihaela, primarul municipiului, Dorin Nicolae Lojigan.

Totodată a fost evaluat spațiul necesar pentru funcționarea acestui punct de lucru, cât și demersurile procedurale pentru realizarea acestui obiectiv în cel mai scurt timp.”, a precizat prefectul Mircea Abrudean.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator