m install
petlinii
nello construct

Încep lucrările de extindere a sistemului de supraveghere video în Câmpia Turzii

floris

Joi a fost semnat primul contract de lucrări aferent anului 2020, în cadrul administrației locale din Câmpia Turzii, a anunțat primarul Dorin Lojigan.

”Este vorba despre contractul de lucrări aferent proiectului: „Extindere sistem de supraveghere video în Municipiul Câmpia Turzii”, care are o valoare totală de 1.616.391,00 lei, plus TVA. Titularii contractului de lucrări sunt societățile Orange România, Prime Telecom și I-TOM Solutions.”, a precizat edilul.

Prin acest contract, Executantul se obligă să execute: “Extindere sistem de supraveghere video în Municipiul Câmpia Turzii“ – Proiectare, asistență tehnică și execuție de lucrări, respectiv:

– Documentațiile tehnice necesare în vederea obțnerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor – Proiect tehnic şi detalii de execuțe
– Asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor
– Asistență tehnică din partea proiectantului pentru participarea la fazele incluse în programul de control al lucrărilor de execuție, avizat de către ISC
– Construcții și instalații, conform caietului de sarcini nr. 21508/01.07.2019, parte integrantă din contract.

”Siguranța cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii nu se discută, ci se asigură, prin eforturi susținute, proiecte, demersuri și angajări de investiții. Îmi doresc ca vecinii și concetățenii mei să locuiască într-un oraș liniștit, curat și lipsit de pericole. Proiectul reprezintă o garanție în vederea îndeplinii acestei dorințe.

Totodată, implementarea acestuia și ducerea la îndeplinire a obiectivelor din contractul semnat ieri reprezintă un prim pas în vederea digitalizării orașului și a implementării de proiecte și strategii de tip Smart City.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.”, a mai spus Dorin Lojigan.

Lucrările la obiectivul „Extindere sistem de supraveghere video în Municipiul Câmpia Turzii” vor debuta în luna martie a acestui an.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: