fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

lojigan cni

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a fost ieri la Compania Națională de Investiții, pentru a stabili detaliile procedurale cu privire la construirea bazinului de înot care va fi realizat în zona Parcului Berc.

”Ieri, la Compania Natională de Investiții, în cadrul unei întâlniri oficiale cu reprezentanți acesteia, am stabilit detaliile procedurale cu privire la construirea bazinului de înot la Câmpia Turzii. Am completat documentația necesară solicitată în cadrul acestui program, urmând ca ministerul să demareze imediat procedura de achiziție a constructorului.

Câmpia Turzii este pregătită din punct de vedere procedural în ceea ce privește terenul pe care va avea loc construcția, aflat în Parcul Municipal - Berc, la fel cum ne vom implica cu responsabilitate în orice demers care să vină în sprijinul atingerii acestui obiectiv pentru comunitatea locală.”, a spus primarul Dorin Lojigan.

Vă reamintim că, la începutul acestui an, Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion ȘTEFAN, a decis completarea cu încă 8 investiții pe Lista obiectivelor de investiții care se realizează pe baza proiectului pilot – Bazin de înot didactic, Subprogramul ”Bazine de înot” din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social, derulat de Compania Națională de Investiții, printre acestea aflându-se și bazinul de înort de la Câmpia Turzii.

Bazinul urmează a fi amplasat în Parcul Municipal (Berc), în acest sens anul trecut s-a aprobat transmiterea în folosință gratuită, către Compania Națională de Investiții S.A, a unui teren în suprafață de 4320 mp, în vederea construirii unui bazin didactic de înot.

Susținerea financiară pentru proiectul de construire a bazinului de înot didactic se face din fondurile alocate de Guvernul României.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate