fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

caini maidanezi

Șase acțiuni de ecarisare s-au desfășurat pe raza localității Câmpia Turzii, în cursul lunii decembrie 2019, fiind capturați 20 de câini fără stăpân.

”Actiunile au fost intreprinse ca urmare a sesizarilor si solicitarilor din partea: Primarului municipiului Campia Turzii (7), Vicepriamarului (3), Politia Local (1), si au vizat in special zonele indicate dar a fost prospectata intreaga zona a municipiului.

Actiunile au constat in identificarea si strangerea cainilor fara stapan, care circulau liber, fara insotitor pe domeniul public al municipiului, capturandu-se un numar de 20 caini, din care niciunul a fost identificat ca avand microcip. Cainii au fost preluati cu proces verbal, in baza formularului individual de capturare, de catre echipa de ecarisaj si transportati pentru aplicarea prevederilor legale in adapostul propriu al prestatorului, amenajat in localitatea Turda, str. Bogata, jud, Cluj.

In perioada mentionata nu au existat solicitari pentru adoptia sau adoptia la distanta pentru cainii capturati”, se precizează în raportul de activitate întocmit de dr. Alin Irimieș, responsabil Ecarisarea teritoriului.

caini ct campia

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate