fbpx

Icon Scrie un comentariu

caini maidanezi

Șase acțiuni de ecarisare s-au desfășurat pe raza localității Câmpia Turzii, în cursul lunii decembrie 2019, fiind capturați 20 de câini fără stăpân.

”Actiunile au fost intreprinse ca urmare a sesizarilor si solicitarilor din partea: Primarului municipiului Campia Turzii (7), Vicepriamarului (3), Politia Local (1), si au vizat in special zonele indicate dar a fost prospectata intreaga zona a municipiului.

Actiunile au constat in identificarea si strangerea cainilor fara stapan, care circulau liber, fara insotitor pe domeniul public al municipiului, capturandu-se un numar de 20 caini, din care niciunul a fost identificat ca avand microcip. Cainii au fost preluati cu proces verbal, in baza formularului individual de capturare, de catre echipa de ecarisaj si transportati pentru aplicarea prevederilor legale in adapostul propriu al prestatorului, amenajat in localitatea Turda, str. Bogata, jud, Cluj.

In perioada mentionata nu au existat solicitari pentru adoptia sau adoptia la distanta pentru cainii capturati”, se precizează în raportul de activitate întocmit de dr. Alin Irimieș, responsabil Ecarisarea teritoriului.

caini ct campia

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator