fbpx

Icon Scrie un comentariu

bazin CT

Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ion ȘTEFAN, a decis completarea cu încă 8 investiții pe Lista obiectivelor de investiții care se realizează pe baza proiectului pilot – Bazin de înot didactic, Subprogramul ”Bazine de înot” din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social, derulat de Compania Națională de Investiții.

Printre acestea se află și bazinul didactic de înot de la Câmpia Turzii.

Bazinul urmează a fi amplasat în Parcul Municipal (Berc), în acest sens anul trecut s-a aprobat transmiterea în folosință gratuită, către Compania Națională de Investiții S.A, a unui teren în suprafață de 4320 mp, în vederea construirii unui bazin didactic de înot.

Susținerea financiară pentru proiectul de construire a bazinului de înot didactic se face din fondurile alocate de Guvernul României.

Proiectul a fost inițiat ca urmare a faptului că municipiul Câmpia Turzii nu dispune de un bazin de înot acoperit, iar necesitatea asigurării unei dezvoltări durabile o impune, autoritățile locale au făcut în urmă cu câțiva ani demersurile pentru un astfel de proiect, dar până acum nu s-a primit „undă verde”.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator