m install
petlinii
nello construct

Cristian Matei: 2020 să ne găsească sănătoși, fericiți, mai buni și cu multă putere de muncă!

floris

Dragi turdeni, am scris cu emoție aceste rânduri. 2019 a fost un an greu, intens, plin de provocări, dar cu rezultate extraordinare. Acest final de an ne-a demonstrat din nou că dedicarea, dorința de a fi în fiecare zi mai buni ca ieri, seriozitatea și perfecționarea continuă, ne pot aduce într-un punct în care înainte doar visam să ajungem. 

În 2019 am demarat cele mai multe lucrări și am modernizat cele mai multe străzi din ultimii 30 de ani, am modernizat aproape complet unitățile de învățământ, avem un spital cu o față nouă, transport public la standarde europene, 19 proiecte europene în derulare și multe alte proiecte în implementare sau finalizate cu succes. Toate acestea le vom prezenta în curând în cadrul unui bilanț al administrației locale.

Această perioadă a Turzii, fără exagerare, cu siguranță va fi consemnată în paginile istoriei, deoarece în intervalul 2016-2019 s-a creat contextul care va oferi orașului o creștere exponențială. Probabil mulți dintre voi veți citi cu scepticism aceste cuvinte, dar așa cum în urmă cu câțiva ani v-am promis că Turda va avea un transport public modern la standarde europene, și părea doar o fantezie, așa vor deveni realitate toate proiectele despre care v-am informat în toți acești ani. Desigur că poate unele lucruri ne dorim să meargă mult mai repede, mai ales în privința modernizării infrastructurii, dar până acum s-a făcut tot ce era omenește posibil și așa cum vedem cu toții, am făcut progrese mari și țineți minte: acesta este doar începutul!

Ne așteaptă un an și mai greu, dar pășim cu speranță în 2020, mai determinați, cu o forță mult mai mare! Avem astăzi o echipă cu experiență, profesionistă, șlefuită de provocările care ne-au maturizat, iar continuitatea este o condiție pentru a duce la capăt tot ceea ce am început. 

Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, pentru dorința extraordinară de a face din acest oraș un etalon. Turda a devenit un municipiu exemplu la nivel național și știu sigur că ne îndreptăm spre excelență. Dar acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea fiecăruia dintre voi: cetățeni, angajații administrației locale, oameni de afaceri și colaboratori.

Vă mulțumesc tuturor! 2020 să ne găsească sănătoși, fericiți, mai buni și cu multă putere de muncă!

Cristian Matei – Primarul Municipiului Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: