fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

fotografie TurdaNews

Pasionații de patinaj care vor dori să-și facă abonament la patinoarul din Parcul Central din Turda vor trebui să-și ”pună dorința-n cui”! Chiar dacă, recent, consilierii locali au aprobat hotărârea care prevede inclusiv posibilitatea achiziționării unor abonamente!

După ce am difuzat informația cu prevederile hotărârii Consiliului Local, care conține inclusiv tarife pentru abonamente, administratorul patinoarului, Daniel Bulgarov (angajat al SC Domeniul Public Turda SA), ne-a comunicat că... nu vor exista abonamente în acest sezon!

Citește și:

Patinoarul artificial din Parcul Central Turda, dat în administrare pentru 1.500 lei/lună

”Înainte de a publica unele informații ar fi bine să încercați să le verificați! Țin să precizez că pentru acest sezon NU SUNT ABONAMENTE!”, ne-a transmis Daniel Bulgarov, deși i-am indicat prevederile hotărârii Consiliului Local, care menționează inclusiv... prețul pentru abonamente!

Iată ce conține HCL 287/20.12.2019:

hcl 01

hcl 02

hcl 03

”Eu personal nu am primit aceasta Hotarare, care in mod normal trebuia sa ajunga si la mine. Iar in ceea ce priveste continutul, proiectului de hotarare pe care l-ati atasat, pot sa va spun ca este propunerea pe care am facut-o pentru sezonul 2018 - 2019”, ne-a mai comunicat Daniel Bulgarov, administratorul patinoarului.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate