fbpx

Icon Scrie un comentariu

populare peste

Bălțile de la Complexul de Agrement ”La Trei Lacuri”, aparținând Primăriei municipiului Câmpia Turzii, au fost populate cu prima tranșă de crap, între 2 și 3 kilograme. În total, lacurile vor fi populate cu 3500 de kilograme de pește.

”În această dimineață (n.r. sâmbătă dimineața), cu mare bucurie, am luat parte la popularea cu crap a bălților de la Complexul de Agrement “La Trei Lacuri”, aparținând Primăriei municipiului Câmpia Turzii.

Am aprobat achiziționarea a aproximativ 3500 kg pește din speciile crap și caras. Prima cantitate de 1000 kg de crap între 2 și 3 kg a ajuns în această dimineață în lacurile noastre.

Urmeză să mai aducem 2000 kg de caras și 500 kg de crap de dimensiuni mari, pregătind astfel din timp sezonul de pescuit pentru anul 2020.

Mulțumesc angajaților complexului pentru implicarea în menținerea lacurilor la standarde atât de ridicate de calitate, încât în jur de 2000 de pescari au trecut pe la complexul de agrement.

Fir întins tuturor pescarilor din Câmpia Turzii și nu numai!

Vă așteptăm pe toți la pescuit pe bălțile aparținând Primăriei Câmpia Turzii, la Complexul de Agrement “La Trei Lacuri”.”, a anunțat primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator