fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

10 Comentarii

edu elite 10iulie

anunt transport urban

Stimați cetățeni, așa cum am anunțat, mâine va începe activitatea noua companie de transport al cărei acționar unic este municipiul Turda. Este important să știți că de mâine, se vor modifica locațiile din care se vor putea cumpăra biletele/abonamentele și s-au stabilit alte 10 puncte în oraș pentru vânzare.

În cazul în care vor apărea anumite situații neprevăzute, fiind un început de drum pentru noua companie, vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare ca eventualele probleme să fie rezolvate în cel mai scurt timp! Mulțumim pentru înțelegere!

LOCAȚII NOI – VÂNZARE BILETE

- Direct în AUTOBUZE
- La fostul sediu STP (actual TUP) – str. Mihai Viteazul nr. 43
- Biroul Unic al Primăriei – P-ța 1 Decembrie nr. 31-33
- Intrare Salină – Str. Aleea Durgăului nr. 7
- Ștrand Durgău – Str. Aleea Durgăului nr. 7
- SC MONIS COMPANY – Str. Clujului nr. 86
- SC R&D Autoturismul – Str. Simion Bărnuțiu nr. 1 (magazin piese auto)
- SC NISAN DRINKS – Str. Libertății nr. 14
- SC KALIMERO SRL – Str. 22 Decembrie 1989 nr. 8
- SC RALISA TRANS SRL – Str. Ștefan cel Mare nr. 11
- SC URNIK – Calea Victoriei nr. 100

Abonamentele se vor face doar la Biroul Unic și la fostul sediu STP (actual TUP)!

Primăria Municipiului Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altruist · 21:01 15.12.2019
  Risipa de cuvinte , stiu , cainii latra ursul trece , inteleg dorinta de a lansa transportul electric in turda , premiera mondiala , in nici unul din orasele lumii in acest moment transportul persoane nu este 100% electric , sunteti in epoca de piatra , vreti transport electric , dar cumparati bilete de la toate srl-urile amintite , pai daca sunteti atat de inovativi , inainte sa dati cu zecile de milione de euro in autobuze alectrice , ati fi investit in borne electronice pentru a va fi livrate biletele , conform bancului automatizare romaneasca a transportului unui sac de ciment , aparat de aruncat sacul in spatele muritorului , sau ceea bulgareasca de cules castraveti , o platforma trasa de un tractor pe care stau pe burta 10 muritori care culeg recolta
  Asta e debutul , panglica de taiat , vor urma problemele , ca in orice activitate , apoi incapacitatea de a le rezolva , apoi bateriile care nu tin cat scrie in documentatia tehnica , apoi bateriile care nu se reincarca in timpul dat de producator , apoi inghesuiala romaneasca la punctele de incarcare , apoi un nr de autobuze care vor cadea datorita faptului ca sunt facute de o firma low cost , nu sunt nici tesla nici bmw nici mercedes
  • Acest comentariu este nepublicat.
   vini · 19:03 17.12.2019
   fa , esti STP ist ? tot ce ai amintit negativ este preluat de la altii deci = 0
   in mod cert nu ai studiat personal documentatia tehnica a navelor ozn din Turda ,in rest tot ce spui sunt supozitii gen Jules Verne .
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Apolodor din Damasc · 22:42 15.12.2019
  Daca nu stiati autobuzele minune sunt dotate cu pedale la pasageri pentru a produce curent, iar ce stau in picioare beneficiaza de stepere sau benzi de alergat. Controlorii vor fi dotați cu bice și ii vor biciu după caz
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Apolodor din Damasc · 22:46 15.12.2019
  prima zi ...ii mananca falimentul...trebuiau sa le lase in paralel vreo luna, timp in care remediau deficientele aparute. Nu stie nimeni 100% ce va aparea la o flota integral electrica!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Francisk · 11:48 16.12.2019
  D-lor nu fi-ti rai este o investitie frumoasa utila calculati emisiile pe zii de la vechile autobuze .De azi respiram un aer mai pur ,statiile automate sigur vor aparea si ele este o societate nou infiintata trebuie si putina rabdare,recomand si serviciu de achizitie bilete prin sms ,si recomand uniforma decenta la soferi in toate orasele lumii soferii si personalul de deservire tehnica are tinuta oferita si impusa de societate.

  Am vazut deja soferi fiecare imbracat in stilul sau ,a purta o tinuta care sa fie personalizata cu logoul noii societatii va arata mai bine

  Am rulat cu masina in spatele noului autobus nu a fost nu am fost nevoit sa imi inchid ventilarea noxe zero!!!
  Sper sa fie acest exemplu valabil si pentru alte orase.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adrian L. Smochină · 21:54 16.12.2019
  Felicitări , o uriaşă realizare , un cadou oferit locuitorilor din partea unor oameni inimoşi , ce au luptat şi şi-au asumat o asemenea răspundere cu un imens efort , pentru condiţii mai bune de transport în Turda.
  Hatter-ilor care nu mai dovedesc , văd , să arunce cu mizerii , aş vrea să le transmit că asistă la deschiderea unei noi ere a transportului în comun , o eră electrică , iar Turda şi locuitorii acestui frumos oraş , sunt pionierii acestui mare început.
  Să fiţi mândrii domnilor ,nu să criticaţi şi să jigniţi , să fiţi mândrii că aveţi onoarea şi privilegiul de a fi părtaşi la acest mare eveniment din viaţa acestui oraş , unicat , solemn .
  Felicitări domnule Primar , felicitări conducerii administraţiei locale , felicitări şi mult succes în continuare conducerii noii societăţi de transport local .
  Sărbători fericite oameni buni şi ... LA MULŢI ANI !
  Cu stimă , manager de transport SC.Transport Public Local Suceava ing. Adrian Smochină.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Ion · 23:17 17.12.2019
   Oaaauu, ce coincidență, dintre toate publicațiile online din România, smochină intră să comenteze taman la o publicație locală.
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Adrian L. Smochină · 11:51 18.12.2019
    Domnule Ion...așa cum precizez mai jos am pretenția că sunt un profesionist. Deci , se cade să fiu la curent cu toate realizările din domeniu . Mulțumit ?
    Si D-voastră vă urez Sărbători Fericite !
 • Acest comentariu este nepublicat.
  greta · 18:12 17.12.2019
  smochina esti psdist sadea se vede cu ochiul liber, nu este o problema asta fiecare alege liber culoarea politica .
  oameni inimosi ?hai sa fim seriosi, tu nu sti ce vorbesti!
  cadou facut locuitorilor ? poi si asfaltul de pe drum a fost un cadou din partea inimosilor , cred ca tot ce trebuuie sa faca un primar se poate numi cadou ....noi alegem primarul iar el ne face cadouri peste cadouri .
  apropo sunteti ruda cu Alta Intrebare ca parca va asemanati in declaratii , parol !
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adrian L. Smochină · 23:30 17.12.2019
  Greta dragă , nu am făcut , nu fac , nu am fost şi nu sunt membru al vreunui partid. Sunt doar un om care lucrează de 32 de ani în această branşă , m-am angajat la transportul local de pe vremea celebrelor autobuze pătrate, RD-uri sau a celor ce aveau deasupra acele gigantice butelii galbene cu gaz conduse de memorabili eroi cu bască ai apuselor vremuri comuniste.
  Am parcurs şi epoca troleibuzelor , a importurilor second hand, am scrâşnit surd de multe ori în lupta inegală cu operatorii privaţi , piraţii , am muncit aceşti ani începând din canalele halelor de reparaţii , ocupând şi parcurgând pe merit aproape toate funcţiile organigramei unei astfel de societăţi , chiar şi ca director câţiva ani.
  Sunt doar un profesionist , cum îmi place să mă definesc.
  Eu doar văd însemnătatea momentului pentru locuitorii acestui frumos oraş , pe care am avut onoarea şi plăcerea să-l vizitez acu câţiva ani, unicitatea şi efortul depus. Atât doar...
  Cât despre asemănarea cu ,, altă întrebare " , vreau să spun doar că am un principiu ferm ce mă caracterizează şi acela că la orice întrebare ştiu să răspund direct şi tranşant , ,, cu toţi dinţii " , vorba mea.
  Vă mulţumesc pentru comentariu , vă doresc asemenea si D-voastră Sărbători Fericite şi La Mulţi Ani !
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate