fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

spital mos

O surpriză plăcută le-a fost pregătită copiilor aflați astăzi la Spitalul Municipal Turda. Deși sunt internați în spital, Moș Crăciun nu a uitat de ei și le-a făcut o vizită.

Alături de Moș Crăciun și spiridușii săi au fost și reprezentanții Primăriei Turda, în fruntea cu primarul Cristian Octavian Matei.

Primarul Turzii și managerul spitalului turdean, Ovidiu Stănilă au prezent și noile lucrări din spitalul turdean. Este vorba de un paviment epoxidic, în valoare de aproximativ 600.000 RON.

„Este o mare bucurie pentru toată lumea, faptul că ceea ce ne-am propus la preluarea mandatului, să ducem la bun sfârșit. Spitalul nu mai seamănă cu ceea ce a fost. Din punctul meu de vedere, vom continua investițiile, nu ne vom opri aici. Am certitudinea că proiectele pe care le-am scris și le-am inițiat, vor fi duse la bun sfârșit. Avem experiența acestor trei ani, avem un management performant și asta ne facem să ne gândim că este fezabil să investim în acest spital și să îl aducem la un stadiu de un mini-spital regional.” a declarat primarul Cristian Matei.

„Am reușit din punct de vedere al condițiilor hoteliere să realizăm o mare performanță: așternerea unui paviment epoxidic, adică standardul la nivel european, în întreg spitalul. E un lucru extrem de important, având în vedere a doua etapă de acreditare de anul viitor. Investiția totală, doar pentru pavimentul epoxidic (de la etajul 5 și până la parter) se ridică la nivelul de 600.000 RON.” a declarat managerul spitalului turdean, Ovidiu Stănilă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate