fbpx

Icon Scrie un comentariu

cl ct csm

Consilierii locali din Câmpia Turzii au aprobat în această dimineață acordarea unei finanțări în condițiile Legii 69/2000 pentru Asociația Sportivă Club Sportiv Municipal Câmpia Turzii, în vederea realizării activităților proiectului ”Angrenarea sportivilor CSM Câmpia Turzii în competiții” în anul 2019.

Conform proiectului, suma alocată este de 1.200.000 de lei, pentru anul competițional 2019-2020, din care suma de 290.000 de lei este alocată pentru anul 2019.

În cadrul ședinței Consiliului Local, consilierul Mihail Pătruțiu l-a criticat pe președintele CSM-ului, Viorel Crișan, că nu este prezent la această ședință, pentru a clarifica unele discuții apărute în spațiul public.

Primarul Dorin Lojigan a susținut poziția consilierului Pătruțiu, precizând că situația în care a ajuns CSM-ul se datorează exclusiv clubului, care nu și-a depus documentația necesară pentru solicitarea finanțării nerambursabile cu bani de la bugetul local, pentru desfășurarea activității sportive. Dorin Lojigan i-a informat pe consilieri că se pregătește un audit la clubul sportiv și că se studiază documentația clubului sportiv, pentru a se vedea ce soluții juridice există pentru a se realiza unele modificări în structura clubului, pentru o mai bună funcționare, iar în cazul în care nu se găsește o soluție optimă (cu acordul celor care fac parte din actuala conducere) există ca variantă de rezervă înființarea unui alt club sportiv.

Pe de altă parte, primarul a mai anunțat că probabil va convoca o conferință de presă comună, cu conducerea clubului, pentru a lămuri unele informați care au apărut în spațiul public și pentru a clarifica problema finanțării, care nu a depins de adminstrația locală, care avea banii necesari prevăzuți în buget, ci de club, care nu a avut întocmite documentele necesare.

Vezi mai jos discuțiile care au avut loc în Consiliul Local Câmpia Turzii:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator