fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

anunt craciun

În contextul în care luna DECEMBRIE este una plină de evenimente culturale la Câmpia Turzii, administrația locală din oraș a ales o modalitate inedită de promovare a ONG-urilor, instituțiilor și meșterilor artizani locali.

Începând cu data de 8 decembrie 2019, Primăria Municipiului Câmpia Turzii invită ONG-urile, unitățile de învățământ din oraș, precum și meșterii populari și handmade să-și expună produsele și materialele promoționale în foaierul Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Municipiu, în cadrul unui târg expozițional care va funcționa pe toată durata lunii decembrie a acestui an.

Astfel, acest târg va veni în confluență cu evenimentele prilejuite de calendarul lunii decembrie, pe care-l puteți consulta AICI, într-un melange fascinant al culturii, meșteșugului și activităților ONG din Municipiul nostru.

ONG-urile, meșteșugarii și instituțiile care necesită informații suplimentare cu privire la condițiile de expunere a produselor se pot adresa Serviciului Cultură din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, la telefon: 0264-368362., persoană de contact – Lucia Golfin.

Direcția Relații cu Comunitatea

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator