m install
petlinii
nello construct

Câmpia Turzii: Și îngerii au ziua lor!

zamblau eugen
floris

La nivel mondial ziua de 3 decembrie este Ziua Internaţională a Persoanelor cu dizabilităţi. Data a fost stabilită în anul 1992, de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, pentru a motiva populaţia să înţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discriminarea. Organizaţia Naţiunilor Unite doreşte ca întreaga lume să devină mai responsabilă în ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi.

De 16 ani, cu mândrie și onoare, Municipiul Câmpia Turzii serbează Ziua Internațională a Persoanlor cu dizabilități, printr-un eveniment de excepție – denumit „Ziua Îngerilor”.

Așadar, mâine 3 decembrie 2019, de la ora 15:00, Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii va fi gazda unui spectacol dedicat copiilor cu nevoi speciale din municipiul nostru.

Vom cânta, ne vom distra și le vom face cadouri celor mici, într-o atmosferă de sărbătoare, astfel încât să le facem o fărâmă de bucurie, într-o lume a obstacolelor și a greutăților.

„De la acești copii înveți să zâmbești în ploaie, vânt și ger. De la ei înveți să vezi căldura dincolo de umbrele vieții. Sunt minunați, sunt fericiți și dau curaj celor care sunt în preajma lor. Este o bucurie pentru noi, să putem să le oferim fie și o zi cu dans, cântece, cadouri și voie bună.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: