marian morar
m install
nello construct

Start în proiectul etajării grădiniței „Pinocchio” de pe strada Retezatului, pentru construirea unei creșe

zamblau eugen

Primăria Municipiului Câmpia Turzii a semnat astăzi, 26 noiembrie 2019, contractul de proiectare, asistență tehnică și lucrări aferent proiectului de investiții „Etajare imobil grădinița „Pinocchio” în vederea înființării unei creșe, strada Retezatului, nr. 8, Câmpia Turzii, județul Cluj”

Contractul a fost adjudecat de asocierea de firme: SC Foc Protect Expert SRL, SC Vires Construct SRL, SC Kubo Investment SRL și are o valoare totală de 1.707.287,70 fără TVA lei, din care serviciile de proiectare au o valoare de 51.809,25 lei, iar cele de execuție și dotări – 1.655.478,45 fără TVA. 

Proiectarea și execuția lucrărilor de etajare ale imobilului Grădiniței „Pinocchio” au o durată de 24 de luni, de la momentul semnării contractului, iar finanțarea este asigurată prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală. 

Necesitatea înființării unei creșe în municipiul Câmpia Turzii a fost reliefată încă din anul 2015, când la nivelul municipiului existau 571 de copii care ar fi putut beneficia de serviciile unei astfel de instituții de învățământ. 

Vorbim, de multe ori, despre liste de aşteptare pentru copii. Părinții acestora se adresează autorităților locale chiar și cu un an înainte ca cel mic să împlinească vârsta de doi ani, sperând la șansa eliberării unui loc în creșă. 

“Am afirmat, încă din anul 2017, că intenția administrației locale pe care o reprezint este de a pune accent pe educație și sănătate, iar contractul de proiectare și execuție semnat astăzi, reprezintă încă o garanție pentru dezvoltarea preșcolarilor noștri. 

Vrem să avem copii educați, părinți care să poată munci, știind că micuții lor sunt în siguranță, într-un mediu educativ. Doresc să le mulțumesc partenerilor noștri de la București pentru că au înțeles necesitatea acestui proiect pentru comunitatea din Câmpia Turzii. 

Totodată, doresc să-i asigur pe cetățeni că toate proiectele edilitare promise vor fi duse la îndeplinire”, declară primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN. 

Direcția Relații cu Comunitatea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2