fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

ct comitet

Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit la convocarea domnului Primar Dorin Nicolae Lojigan, la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, pentru evaluarea stadiului de pregătire a serviciilor, societăților și instituțiilor partenere în vederea preîntâmpinării unor situații neplăcute care ar putea apărea odată cu instalarea iernii. 

S-au stabilit următoarele:

- modalitatea de intervenție în ceea ce privește oamenii străzii și adăpostirea acestora în containerele special amenajate cu acest scop;

- pregătirea acțiunilor de deszăpezire: utilajele sunt funcționele, verificate și stocurile de material antiderapant refăcute; 

- rețelele de apa/gaz sunt funționale și de asemenea, verificate la zi; 

- rețelele electrice aeriene sunt în proces de degajare prin tăieri de vegetație, pentru a nu fi îngreunate în caz de furtuni și zăpezi abundente. 

- Spitalul Municipal este pregătit atât din punct de vedere al dotărilor, cât și al personalului, pentru situații asociate sezonului rece. 

De asemenea, ca punct pe ordinea de zi, s-a realizat informarea tuturor factorilor prezenți cu privire la exercițiul de alarmare publică ce se va desfășura la nivelul municipiului în data de 26.11.2019.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator