fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

turdadecide proiect

Încă un proiect din cadrul celor propuse de cetățenii Turzii, cu finanțare de la bugetul local, este aproape de finalizare. Este vorba despre proiectul care vizează amenajarea terenurilor din proximitatea blocului D1 de pe strada Constructorilor nr. 2.

 

”Proiectul #10 din cadrul Turda Decide – 𝐀𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝟏, 𝐒𝐭𝐫. 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐫. 𝟐 – este aproape de finalizare!

Au fost montate borduri noi, au fost asfaltate aleile pietonale, s-a înlăturat gardul viu degradat și materialul vegetal uscat. În următoarele zile vor fi plantați arbori ornamentali și vor fi amplasate corpuri de iluminat în zona pietonală.”, anunță administrația locală.

La începutul anului 2019 administrația locală a lansat procesul de bugetare participativă, prima inițiativă din Turda prin care Primăria Municipiului invită cetățenii să participe la luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului. Dintre cele 62 de proiecte eligibile cele care au primit cel mai mare număr de voturi au fost finanțate din bugetul local și vor fi realizate iar astfel ideile, propunerile și soluțiile turdenilor vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul dedicat proiectului: https://turdadecide.ro/

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator