fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

flota autobuze

După ce jurnalistul Horea Hudrea, apropiat al grupării USR/T9, a susținut că a făcut demersurile necesare pentru dizolvarea societății publice de transport local (TUP Turda SRL), pe motiv că nu s-ar fi aprobat în Consiliul Local Actul Constitutiv al societății, reprezentanții administrației locale au reacționat imediat, precizând că astfel de informații sunt ”total imorale și neprofesioniste gesturile anumitor persoane care doresc cu orice preț să discreditaze activitatea Primăriei Municipiului Turda și să blocheze proiecte benefice pentru comunitatea turdeană”.

 

Horea Hudrea a scris ieri că a început demersurile pentru dizolvarea societății care ar trebui să facă transportul local, ceea ce ar duce la ”aruncarea în aer” a proiectului pe fonduri europene, prin care s-au achiziționat autobuzele electrice și se vor asfalta arterele principale din Turda.

După ce au făcut eforturi disperate de a bloca finanțarea pentru proiectul european al Companiei de Apă Arieș (iar în campania electorală au mers cu nerușinare în cartierul Primăverii, cartier care n-ar mai fi beneficiat de canalizare), după ce au încercat fără reușită să blocheze fondurile europene pentru dezvoltarea Turzii prin PMUD, cei din gruparea USR/T9 din Turda au adoptat o nouă strategie, cu puțin timp înainte de a intra în funcțiune noul transport local de persoane, cu autobuze electrice, moderne: vor să blocheze funcționarea societății!

Jurnalistul Horea Hudrea (InfoAries), apropiat al grupării USR/T9, a făcut demersuri la Registrul Comerțului, pentru a bloca activitatea societății Transport Urban Public SRL (acționar unic: Municipiul Turda), care ar trebui să preia transportul local de persoane pe raza localității, odată cu punerea în funcțiune a autobuzelor electrice care au fost achiziționate cu bani europeni.

fotografie TurdaNews

Conform unor surse din interiorul USR/T9, jurnalistul i s-ar fi promis 5.000 de euro dacă va bloca activitatea noii societăți și va împiedica transportul noilor autobuze pe traseele din Turda.

Citește și:

Disperare în tabăra USR Turda/T9! Și-au arătat adevărata față: Vor să blocheze circulația noilor autobuze electrice!

Reprezentanții administrației locale consideră că informațiile sunt aberante, fără nicio bază reală și total imorale față de interesele turdenilor.

”Actul Constitutiv (statutul) societății TRANSPORT URBAN PUBLIC SRL a fost aprobat în Consiliul Local încă din anul 2017, prin HCL 173/26.05.2017. Tot atunci, Consiliul Local a aprobat ocuparea poziției de administrator de către dl. Popescu Alin. Societatea s-a înființat CONFORM LEGII! Orice alte informații apărute în spațiul public prin intermediul infoarieș.ro, sunt NEADEVĂRATE. 

Prin rezoluția ORC 17.338/07.06.2017, s-a autorizat constituirea și s-a dispus înmatricularea societății Transport Urban Public S.R.L., în Registrul Comerțului Cluj, cu nr. J12/3415/2017, cu fondator Municipiul Turda și administrator cu funcția de director - Popescu Alin.

După delegarea Serviciului de Transport Public pe raza municipiului Turda de către Consiliul Local, societatea își va începe activitatea. Urmează prin hotărâre de Consiliu Local să se aprobe contractul de mandat, statul de funcții, organigrama, rof-ul, documente necesare unei societăți ÎN FUNCȚIUNE.

Considerăm total imorale și neprofesioniste gesturile anumitor persoane care doresc cu orice preț să discrediteze activitatea Primăriei Municipiului Turda și să blocheze proiecte benefice pentru comunitatea turdeană. Îi asigurăm pe cetățenii Turzii că toate demersurile privind implementarea proiectelor europene au fost realizate cu maximă seriozitate și în deplină legalitate, astfel încât orașul să își urmeze parcursul spre dezvoltare, chiar dacă unele personae se simt lezate de performanțele aparatului administrativ.”, este mențiunea făcută de Biroul de Presă al Primăriei Turda.

În cursul acestei dimineți, ei au transmis reprezentanților mass media Actul Constitutiv (Statutul Societății) care a fost aprobat încă din anul 2017 și Hotărârea 173 a Consiliului Local Turda, care avea ca anexă Statutul Societății.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator