marian morar
m install
nello construct

Au demarat lucrările la noile parcări din Câmpia Turzii

zamblau eugen

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat începerea lucrarilor la o nouă parcare din cartierul Blocuri.

 

Lucrările continuă în orașul nostru! Miercuri am început lucrările la noua parcare din cartierul Blocuri, pe str. Gh. Barițiu, nr. 40 (blocul cu balcoane rotunde), unde vor fi 51 de noi locuri de parcare auto și 4 moto.

În același timp, parcarea din centrul orașului începe să prindă contur. Sunt conștient de disconfortul creat, însă va pot asigura că la final va merita.“, a transmis Dorin Lojigan.

Reamintim că în luna octombrie administrația locală din orașul vecin anunța amenajarea a 100 noi locuri de parcare.

Este vorba despre strada Laminoriștilor, nr. 19 – Centru, unde urmează a fi amplasate 30 de locuri de parcare pentru autoturisme, strada Gheorghe Barițiu, nr. 40 – Blocuri, care va beneficia de 51 locuri de parcare auto și 4 moto, respectiv Piața Mihai Viteazu, nr. 2, acolo unde vor fi realizate 26 de locuri de parcare auto și 7 moto.

Valoarea totală a investiției de amenajare a celor peste 100 de locuri de parcare, majoritatea cu pavaj, este de 1.205.303,73 lei, iar durata de implementare a proiectului este de 4 luni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2