fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

caini fara stapan

În luna octombrie, pe teritoriul municipiului Câmpia Turzii s-au desfășurat 5 acțiuni de ecarisare, fiind prinși 20 de câini fără stăpân pe domeniul public. Toți au fost duși la Centrul de Exarisaj din Bogata.

 

”În perioada amintită s-au desfășurat, în baza contractului de servicii încheiat cu Asociația Centrul de Ecarisaj Turda, un număr de 5 (cinci) actiuni de ecarisare a zonei teritorial-administrative. Actiunile au fost întreprinse ca urmare a sesizărilor și solicitărilor din partea: Primarului municipiului Câmpia Turzii (6), Viceprimarului (3), Politia Locală (1) şi au vizat în special zonele indicate dar a fost prospectată întreaga zonă a municipiului.

Acțiunile au constat în identificarea și strângerea câinilor fără stăpân, care circulau liber, fără însoțitor pe domeniul public al municipiului, capturându-se un număr de 20 câini, din care niciunul nu a fost identificat ca având microcip. Câinii au fost preluați cu proces verbal, în baza formularului individual de capturare, de către echipa de ecarisaj şi transportați pentru aplicarea prevederilor legale în adăpostul propriu al prestatorului, amenajat în localitatea Turda, str. Bogata, jud. Cluj.

In perioada menționată nu au existat solicitări pentru adopția sau adopția la distanță pentru câinii capturați.”, se precizează într-un raport al administrației locale.

actiuni caini ct

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator