fbpx

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2225
Icon 3 Comentarii

matei vizita

Edilul turdean a dorit să vadă la fața locului cum decurg lucrările pe strada Amurgului, unde desfășoară lucrări Compania de Apă Arieș, dar a fost și în zona Turda Nouă unde se edifică o stație de încărcare rapidă pentru autobuzele electrice

„Ieri am efectuat o nouă vizită în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor de pe strada Amurgului, unde desfășoară lucrări Compania de Apă Arieș.

Imediat după finalizare, zona va intra în modernizare pe baza Proiectului Urban Oprișani 3A. Ne-am propus ca până la finalul anului să realizăm următoarele obiective din proiect: str. Amurgului (până la Mânzărie), curtea interioară de pe Calea Victoriei 112 – 116, curtea interioară de pe str. Lianelor 6 – 8 și strada Toamnei.


De asemenea, ne-am oprit și în zona de intrare în municipiu, în Turda Nouă, unde se desfășoară lucrările de înființare a noii stații de încărcare rapidă a autobuzelor electrice” informează edilul. 

Reamintim că zilele trecute a sosit la Turda cel de-al 18-lea autobuz electric. 

Ultimele două vor fi livrate până la sfârșitul acestei luni, iar Turda va avea un transport public modern cu o flotă de 20 de autobuze electrice achiziționate cu fonduri europene.

Achiziția autobuzelor electrice face parte dintr-un proiect mai amplu, Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), finanțat de Uniunea Europeană.

Pe lângă achiziția de autobuze electrice, stații de încărcare rapidă și lentă, construirea unei autobaze noi, contractul include și asfaltarea tuturor arterelor principale din Turda.

Contractul de 32 de milioane de euro a fost semnat anul trecut, iar acum s-a trecut la etapa implementării.

Între timp, se fac demersurile necesare pentru a începe activitatea noua companie de transport public.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dragos · 16:43 06.11.2019
  Bravo
 • Acest comentariu este nepublicat.
  cetatean al turzii · 08:49 08.11.2019
  Oare pe str Decebal cand se va circula normal,cand se reface trotuarul si cand dispere cablul sau e ornament?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  · 07:53 11.11.2019
  Str Decebal este un EXEMPLU trist de cum NU se asfalteaza o strada ! Pana la jumatate ( intrare in Cimitir) strada are borduri si trotuar. De acolo insa pana la iesire in Clujului niste "inteligenti" au decis sa schimbe proiectul si sa renunte la trotuare si borduri !! Au facut in schimb santuri ( ca pe un drum comunal !), ingustand in felul acesta calea pietonala in cate un loc la nici 30-40 cm de casele oamenilor ! Iar acum cand au sapat pt cablu, au sapat in aceste minuscule "poteci" numite "trotuar" ajungand efectiv la fundatiile caselor !! Ba mai mult, muncitorii care trebuie sa re-asfalteze lucreaza de mantuiala, fara stabilizant pe multe locuri, aruncand doar niste bolovani direct din excavator catre casele oamenilor, batatorind pamant de-a valma si apoi un strat subtire de asfalt ! Bravo "doreilor" care executati lucrarea de refacere asfalt dar mai ales celor din primarie care nu verifica si accepta asa ceva !!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator