fbpx
Icon Scrie un comentariu

matei noucontract

În timp ce președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, a anunțat că-l dă afară din PSD pe primarul turdean Cristian Matei, acesta din urmă a semnat azi un nou contract cu finanțare europeană, care vizează reabilitarea, dotarea și extinderea grăginiței cu program prelungit ”Prichindelul Isteț” din Micro II, implicit al creșei nr. 4.

”Astăzi am semnat la București, la Ministerul Dezvoltării, al 13-lea contract de finanțare europeană, în vederea implementării proiectului - 𝐑𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚, 𝐝𝐨𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐠𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐞𝐢 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐩𝐫𝐞𝐥𝐮𝐧𝐠𝐢𝐭 "𝐏𝐫𝐢𝐜𝐡𝐢𝐧𝐝𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐈𝐬𝐭𝐞𝐭̦"𝐬̦𝐢 𝐚 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐢 𝐧𝐫. 𝟒 - în valoare totală de 11.974.548,98 lei.

Am depus proiecte europene pentru modernizarea tuturor creșelor și grădinițelor din municipiu și toate au fost acceptate la finanțare, urmând semnarea contractelor și pentru celelalte unități educaționale.”, a anunțat primarul Cristian Matei.

Chiar și înainte de semnarea acestui nou contract, municipiul Turda era pe locul 1 în România, în topul municipiilor nereședință de județ în ceea ce privește atragerea fondurilor europene, cu un total de circa 100.000.000 de euro.

Citește și:

Proiecte în valoare de 100 de milioane de euro: Turda, locul 1 în accesarea fondurilor europene, la categoria municipiilor care nu sunt reședință de județ!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator