fbpx

Icon 2 Comentarii

strazi 3

Dacă în zona Băi în cursul zilei de ieri s-a așternut asfaltul pe trei străzi (Mărului, Nucului și Aleea Alexandru Borza), azi au fost finalizate lucrările pe două străzi (Stadionului - zona Poiana și Vasile Goldiș - zona Turda Nouă). De asemenea, avansează lucrările și pe strada Săndulești.

 

Primarul Cristian Matei a anunțat că se lucrează intens în mai multe zone ale municipiului, la lucrări de modernizare și asfaltare a drumurilor. În acest moment, asfaltarea străzilor se realizează pe patru căi de finanțare: fonduri europene (proiecte), fonduri guvernamentale (proiecte), credit (un credit mai vechi, căruia i s-a schimbat destinația pentru asfaltare străzi) și de la bugetul local.

Încă două străzi modernizate! 

”Au fost finalizate lucrările pe străzile Stadionului și Vasile Goldiș!”, au anunțat oficialii Primăriei.

Avansează lucrările de modernizare a străzii Săndulești!

”Până în acest moment, apoximativ 70 % din lucrare este finalizată. Continuăm așternerea asfaltului pe partea carosabilă și pe trotuare, de asemenea mai sunt de montat o parte din borduri și rigole carosabile.”, au transmis reprezentanții administrației locale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Radu Rosu · 14:58 26.10.2019
  Bine ca pe Macilor 7 ,cade jos strada si canalizarea,dar Cristinel Mateutu se face ca nu vede,chiar in spate la Materna !!! Foarte gospodar Cristinel asta !!!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Sorin Rosu · 15:38 26.10.2019
   Nimeni nu le poate face pe toate deodată! Și clar fiecare vrea pe strada lui mai întâi. Dar dacă suntem corecți, măcar acum se face ceva, nu ca înainte! Și eu zic că e gospodar! Că niciodată nu au fost atâtea străzi asfaltate, străzi în lucrări, autobuze electrice, strada 22 Decembrie în lucru și multe altele...
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator