fbpx

Icon 1 Comentariu

sensuri ct

La Câmpia Turzii vor mai fi două sensuri giratorii, pe lângă cel recent înființat la intersecția străzilor Laminoriștilor și George Coșbuc (drumul spre Viișoara), a anunțat primarul Dorin Lojigan.

 

Noile sensuri giratorii ar urma să fie la ieșirea de pe Barițiu în E60 și în zona Lidl, cel din urmă fiind dorit chiar din acest an.

”S-a depus documentația pentru autorizarea definitiva a sensului giratoriu de la drumul care duce spre Viișoara, impreuna cu incă două noi sensuri giratorii: cel de la ieșire de pe strada Gheorghe Barițiu in E60 și cel de la Lidl. Cred că aceste sensuri vor fluidiza traficul extrem de bine in municipiul nostru. Pana la finalul anului ne dorim sa infiintam sensul giratoriu de la Lidl“, a precizat Dorin Lojigan, într-un interviu acordat pentru inTurda.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Bota Flaviu · 06:47 24.10.2019
    Un moș USR-ist vă aduce la cunoștință: Sensul giratoriu făcut de primarul Dorin Lojigan la intersecția cu drumul spre Viișoara nu prea este funcțional. Ca să se poată încadra în curbă tirurile trebuie să urce pe bordura trotuarelor. Sper că celelalte două sensuri giratorii să le facă mai funcționale.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator