fbpx

BANNER vezeteu

2 Comentarii

edu elite 10iulie

lucrari ct

Primarul Dorin Lojigan a anunțat că în această perioadă se lucrează intens la 3 străzi: Nichita Stănescu, Tudor Arghezi și Zaharia Stancu.

 

”În această perioadă lucrăm intens la infrastructura a încă 3 străzi: Nichita Stănescu, Tudor Arghezi și Zaharia Stancu. Trotuarele au fost turnate, iar calea de rulare se apropie de final.

Zilele acestea se așterne stratul de macadam, urmând apoi turnarea stratului de asfalt, la nivel de binder.”, a anunțat primarul Dorin Lojigan.

În ceea ce privește proiectul mai amplu, pe PMUD, primarul a precizat că proiectul este în faza de licitație. „Proiectul se află în faza de licitație. Au fost depuse două oferte de proiectare și execuție. Comisia analizează ofertele din punct de vedere tehnic, urmând a le analiza și din punct de vedere financiar, apoi se va desemna un câștigător”, a spus Dorin Lojigan, citat de RefleqtMedia.

Primarul a oferit informații și despre străzile care vor intra primele în lucru, pe PMUD.

„Vrem să începem cu străzile Republicii și Aurel Vlaicu, care vor fi reconfigurate complet. Vor avea locuri de parcare, trotuare noi și sensuri unice. Cu intrare pe Republicii și cu ieșire dinspre Aurel Vlaicu. Strada Gheorghe Barițiu va rămâne cu dublu sens, iar străzile care conectează cele trei străzi vor fi cu sens unic, astfel încât fluxul de trafic să fie unul normal, să nu se producă ambuteiaje”, a precizat Lojigan, citat de aceeași sursă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Bota Flaviu · 00:26 24.10.2019
    Un moș USR-ist constată. Ce bună este o campanie electorală pentru locuitorii orașului căci se intensifică asfaltările și campaniile de curățenie. Domnul primar Dorin Lojigan își face însă campanie electorală și pe banii contribuabililor. În timpul programului de serviciu, împreună cu viceprimarul și alți angajați din primărie se plimbă în grup prin Piața Centrală, purtând însemne PNL-iste, să vadă lumea ce mulți sunt.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Vasile · 09:01 24.10.2019
    Asa asa trage tare acum pe final de mandat ca nu prea ai cu ce sa te lauzi, orasul e murdar si plin de gropi!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator