fbpx

Icon 2 Comentarii

strada constructorilor

Lucrările la strada Constructorilor (malul Arieșului) au fost finalizate, strada fiind complet modernizată, cu trotuar (pe partea dispre blocuri) și pistă pentru biciclete (pe partea dinspre mal).

”Lucrările au fost finalizate, iar acum avem o stradă cu un carosabil perfect, trotuare, piste de biciclete cu separatoare și marcaje corespunzătoare.”, au anunțat reprezentanții administrației locale.

Practic, după ce a asfaltat Aleea Plopilor, o stradă care era dezastruoasă, administrația locală a asfaltat și strada Constructorilor, finalizând astfel modernizarea rutei de ocolire a zonei Materna (și nu numai, pentru că de modernizare se bucură și locuitorii din zonă).

Lucrările au fost executate cu bani de la bugetul local. Administrația locală a explicat că, în acest moment, pe raza localității există deschise mai multe șantiere privind lucrările la străzi, sursele de finanțare fiind de la bugetul local, de la bugetul de stat, dintr-un împrumut contractat anterior (care a fost direcționat spre asfaltări) și din fonduri europene.

Citește și:

Cum se va realiza asfaltarea străzilor în Turda? Strategia de modernizare, pe înțelesul tuturor (VIDEO)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator