fbpx

Icon Scrie un comentariu

stadionului

Lucrările de modernizare a străzii Stadionului din Turda (stradă care nu a fost niciodată asfaltată) sunt aproape de final!

Mai avem de așternut ultimul strat de asfalt, de completat cu pământ vegetal spațiile verzi și de montat semnele de circulație” transmit reprezentanții administrației locale.

Modernizarea străzii a debutat în urmă cu o lună de zile. Cu această ocazie s-a refăcut fundația drumului, s-a trecut la așternerea unui covor asfaltic iar partea carosabilă a fost încadrată cu borduri. Pentru pietoni s-a realizat un trotuar de 1 metru, pe care să poată circula și persoanele cu deficiențe locomotorii, în scaun cu rotile.

Recent, echipa Primăriei Turda a realizat un videoreportaj, intitulat ”Turda în șantier”, în care se prezintă modul de abordare al lucrărilor, unele zone în care se lucrează, dar și detalii despre lucrări.

Materialul video le arată turdenilor câteva zone de lucru, discuțiile tehnice cu cei care lucrează, unele probleme pe care le întâmpină, explicații si soluții oferite, astfel încât cetățenii să fie într-un contact mai direct cu ceea ce se lucrează în prezent.

 Citește și: 

VIDEO - Primăria Turda vă prezintă detalii despre șantierele în lucru!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator