fbpx

Icon Scrie un comentariu

bazin skatepark

Șeful executivului din Câmpia Turzii a anunțat astăzi în cadrul ședinței de consiliu, semnarea contractului de proiectare și execuție a skatepark-ului din localitate.

În cadrul ședinței convocate de la ora 15,30 s-a cerut printre altele și aprobarea completării și modificării contractului de delegare a serviciului public pentru construirea, modernizarea, exploatarea și întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere și pietonale, amenajare, întreţinere şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi, mobilier urban, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente excepție monumente istorice clasificate, amenajări, dotări, întrețineri locuri de joacă, fitness și skate-park aferente domeniului public şi privat al municipiului Câmpia Turzii.

Referitor la skatepark, primarul Lojigan a spus că mâine va semna contractul de proiectare și execuție a acestui proiect dedicat tinerilor.

Tinerii din Municipiul Câmpia Turzii vor avea șansa, să practice atât sporturi de vară, cât și de iarnă la noi în municipiu, iar prin intermediul proiectului vor beneficia de o serie de activități care să le asigure, deopotrivă, sănătatea și libera exprimare.

Sunt încrezător în reușita, dar și în feedback-ul pozitiv pe care-l vom primi de la tineri și estimăm un număr de aproximativ 300 de vizitatori atât la skate park, cât și la patinoar, în fiecare zi de funcționare a acestora.”, precizează primarul Dorin Nicolae Lojigan.

Proiectul este în valoare de 2,1 milioane de lei, banii provenind de la bugetul local.

Durata contractului este de 12 luni, din care 2 proiectare și 10 execuție lucrări.

Suprafața totală care ar urma să fie amenajată, în proximitatea Parcului Berc, ar fi de aproape 3.000 mp.

Vezi mai jos înregistrarea ședinței Consiliului Local:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator