fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

parcari campia turzii

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii își onorează angajamentele către cetățeni și, începând cu data de astăzi, 14 octombrie 2019 vor debuta lucrările de relocare a cablurilor de electricitate și telecomunicații din trei locații, în vederea amenajării locurilor de parcare.

Este vorba despre strada Laminoriștilor, nr. 19 - Centru, unde urmează a fi amplasate 30 de locuri de parcare pentru autoturisme, strada Gheorghe Barițiu, nr. 40 - Blocuri, care va beneficia de 51 locuri de parcare auto și 4 moto, respectiv Piața Mihai Viteazu, nr. 2, acolo unde vor fi realizate 26 de locuri de parcare auto și 7 moto.

Valoarea totală a investiției de amenajare a celor peste 100 de locuri de parcare, majoritatea cu pavaj, este de 1.205.303,73 lei, iar durata de implementare a proiectului este de 4 luni.

„Dezvoltarea infrastructurii rutiere a municipiului nostru este un obiectiv major al administrației publice locale, iar amenajarea acestor locuri de parcare reprezintă o lucrare adiacentă Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, pe care îl avem în implementare. Nu este normal ca, într-un municipiu emergent, cetățenii să-și parcheze autoturismele pe trotuare sau pe spațiile verzi. Tocmai din acest motiv, împreună cu echipa din Primărie și colegii din Consiliul Local, am decis să amenajăm parcările din municipiu.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Dacă lucrările vor evolua conform planului, în luna martie a anului 2020, cetățenii care locuiesc în aceste zone, vor putea să parcheze în condiții optime, pe locuri delimitate, amenajate la standardele cele mai înalte.

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator