fbpx
Scrie un comentariu

lojigan

Deși în ultima perioadă au apărut unele zvonuri privind sistarea finanțării activității sportive din Câmpia Turzii, primarul Dorin Lojigan a declarat că această variantă este exclusă, iar sprijinirea sportului va continua.

 

”Voleiul și sportul în general, continuă, în ciuda celor care au crezut că ne vom opri. Continuăm pentru al doilea an consecutiv, în liga întâi (n.r. la volei masculin), chiar dacă a fost o înfrângere, echipa începe sa se sudeze, ați văzut că avem și foarte mulți jucători noi, încep să funcționeze ca o echipă, și am încredere în băieți că în următoarele meciuri nu vor dezamăgi”, a declarat primarul Dorin Lojigan, după meciul CSM Câmpia Turzii - Unirea Dej, pentru Ziarul 21.

În ceea ce privesc ”zvonurile” că finanțarea s-ar opri, edilul din Câmpia Turzii a ținut să puncteze cât se poate de clar că acest lucru nu se va întâmpla.

”Știți ca există o vorbă despre răspândaci de zvonuri, Primăria Câmpia Turzii continuă tot ce înseamnă finanțarea sportului în Câmpia Turzii, noi suntem cu plățile în acest moment la zi, am încheiat anul sportiv cu contractul ce l-am avut cu CSM-ul, urmează să încheiem un nou contract, bineînțeles că ne dorim ca investițiile în sport să continue”, a mai spus Lojigan, citat de aceeași sursă.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator