fbpx

Icon Scrie un comentariu

asfalt stradaciresului

După ce ieri am anunțat că se turna asfaltul pe 3 străzi din Turda, care n-au văzut asfaltul până acum, iată că azi s-a așternut asfaltul pe încă o stradă, respectiv pe strada Cireșului din cartierul Băi.

”Am început așternerea asfaltului pe strada Cireșului din Cartierul Băi Sărate. 

În etapele următoare vor fi realizate trotuarele, rigolele pluviale și se va așterne stratul de uzură.”, a anunțat administrația locală.

Lucrările se execută pe bani europeni, pe 20 de străzi din cartier. Valoarea contractului este de 22.550.603,74 lei (4.902.305,16 euro). Acest proiect a fost posibil datorită obținerii statutului de stațiune balneoclimatică.

Vor fi modernizate și reabilitate (trama stradală, rețele de utilități, trotuare, spații verzi și rigole) următoarele 20 de străzi:

Aleea Alexandru Borza, Aleea Băilor, Aleea Durgăului, Aleea Mureș, Aleea Olt, Str. Alunișului, Str. Barbu Lăutaru, Str. Caisului, Str. Câmpului, Str. Castanilor, Str. Cireșului, Str. Frăgăriște, Str. George Enescu, Str. Gheorghe Dima, Str. Mărului, Str. Nucului, Str. Piersicului, Str. Prunului, Str. Șesului, Str. Vișinului.

În prezent, se lucrează pe 28 de străzi în vederea modernizării infrastructurii rutiere, în corelare cu lucrările de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare, a anunțat edilul turdean.

Pe fonduri europene se lucrează pe străzile: 22 Decembrie, Aleea Băilor, Aleea Alexandru Borza, Frăgăriște, Mărului, Nucului, Cireșului, Prunului, Vișinului și Aleea Olt.

Pe fonduri guvernamentale se lucrează pe străzile: Săndulești, Gării, Nicolae Teclu.

Pe fonduri de la bugetul local sunt lucrări pe străzile: Stadionului, Vasile Goldiș, Constructorilor, Calea Victoriei 112-116.

Pe fonduri alocate prin proiectul de bugetare participativă, Turda Decide, se lucrează pe strada Punții și Calea Victoriei C6-C7.

De asemenea, proiectul european derulat de Compania de Apă Arieș, care vizează modernizarea infrastructurii de apă și canalizare, include lucrări pe străzile: Iasomiei, Vișinului, Gutuiului, Șesului, Cocoșului, Petru Rareș, Amurgului, Toamnei, Lotus, 22 Decembrie, Petrilaca.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator