fbpx

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2225

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 10 Comentarii

3strazi asfalt

Primarul Cristian Matei a anunțat că în cursul zilei de luni s-a intrat în prima etapă de așternere a primului strat de asfalt pe străzile Săndulești, Stadionului și Prunului din Turda. 

 

În prezent, se lucreazp pe 28 de străzi în vederea modernizării infrastructurii rutiere, în corelare cu lucrările de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare, a anunțat edilul turdean.

Pe fonduri europene se lucrează pe străzile: 22 Decembrie, Aleea Băilor, Aleea Alexandru Borza, Frăgăriște, Mărului, Nucului, Cireșului, Prunului, Vișinului și Aleea Olt.

Pe fonduri guvernamentale se lucrează pe străzile: Săndulești, Gării, Nicolae Teclu.

Pe fonduri de la bugetul local sunt lucrări pe străzile: Stadionului, Vasile Goldiș, Constructorilor, Calea Victoriei 112-116.

Pe fonduri alocate prin proiectul de bugetare participativă, Turda Decide, se lucrează pe strada Punții și Calea Victoriei C6-C7.

De asemenea, proiectul european derulat de Compania de Apă Arieș, care vizează modernizarea infrastructurii de apă și canalizare, include lucrări pe străzile: Iasomiei, Vișinului, Gutuiului, Șesului, Cocoșului, Petru Rareș, Amurgului, Toamnei, Lotus, 22 Decembrie, Petrilaca.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  · 08:06 01.10.2019
  Da, da, str stadionului, obiectiv foarte important al Turzii. Pe acolo vor trece mii de masini si cetateni ai orasului. Oare ce "mahar" sta pe str stadionului ? Dupa ce crietrii se selecteza o strada care urmeaza sa fie asfaltata din banii contribuabililor ?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Nicu Zmeu · 08:38 01.10.2019
  Ai fi uimit sa vezi cate masini trec.Domnu Craiu,din cauza dvs,cei cu mentalitate ca a dvs. este tara in acest stadiu!Sa stiti ca suntem in drept atat noi cat si orice cetatean platitor de impozite!Nu ma consider mahar,sunt cel care insista de 10 ani sa se asfalteze aceasta strada.Dvs d-le Craiu ce ati facut pt strada dvs???
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Mihai · 19:50 01.10.2019
   De ce trebuie sa facem ceva pentru strada noastra? Sa insistam atata timp sa fie asfaltata? Vi se pare normal asa ceva? Sa insistam noi pentru ca ei sa isi faca datoria? Asta e normalitatea in Turda?
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Nicu Zmeu · 22:05 01.10.2019
    @Mihai,nu trebuie sa faci nimic in lumea asta doar daca iti pasa,altfel poti iesi linistit din casa sa mergi la plimbare fara sa-ti pese ca e noroi in jurul tau sau gunoiul este revarsat din tomberoane.Ma intreb daca tu ca om ,ca si proprietar,iti faci datoria acolo unde stai?Ma indoiesc.
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Mihai · 18:31 02.10.2019
     Vezi nu te indoi prea tare sa nu ramai asa. Ma cunosti de faci asemenea afirmatii? Sunt proprietar de casa la curte. Te asigur ca la mine in curte nimic nu "zboara". Daca si primul gospodar al urbei (indiferent cine este el) ar fi cu simtul datoriei si nu doar al banilor, si strada mea ar fi asfaltata, si alte strazi ar fi si orasul ar fi mai curat. Si cand vorbesti de datorie ce sa inteleg din asta? Sa ma rog 10 ani de primar sa imi asfalteze strada? Nu. Nu il mai votez si gata. Am vreo datorie pe domeniul public? Nu cred. Pui prea usor etichete fara sa cunosti omul.
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Nicu Zmeu · 21:50 01.10.2019
    @Mihai,aici era vb ca d-l Craiu zicea ca sta vreun mahăr sau este vreu obiectiv important.Ai dreptate,nu este normal sa insistam sa se intample lucruri bune pt comunitate.Fiti linistit d-l Craiu,toate strazile din Turda se vor asfalta,nu este preferential,pe strada Stadionului nu sta niciun mahar!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 19:12 01.10.2019
  Am o intrebare, de ce strada Săndulești nu se asfaltează pana in capăt!? De ce este asa de ingusta incat 2 turisme nu pot trece unul pe langa altul? Probabil sunt intrebari fara raspuns, dar daca tot se proiectează si se executa, faceți asa cum trebuie gandindu-va la viitor, fiindca fiecare generație noua de turisme e mai mare decat precedenta, luati cazul VW Golf, Golf 1 era cat un VW Polo din prezent, nu mai vorbim de Tuareg ce a ajuns la 2m lățime. Spor la treabă!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Marius daniel · 06:33 02.10.2019
  Buna ziua. Oare str. Petru Maior. Au de gand sa faca ceva ca este, dezastru.Sa nu uitam ca vine iarna.Anul trecut au fost cratere ca pe luna.Nu mai zic de reparatul masinilior.
  Anul acesta sau facut sapaturi.
  Da de binevoiesc sa faca ceva, cai dezastru noroi praf gropi.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mihai · 22:58 02.10.2019
  Dar valea rososei din cartierul poiana de ce nu se asfaltează?este singura strada care nu este asfaltat din cartier.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator