fbpx

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2225

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

2 Comentarii

persoane varstnice

Cu fiecare prilej, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii este determinată să ofere motive de bucurie și de sărbătoare cetățenilor, iar persoanele vârstnice ocupă un loc special în sufletele fiecăruia dintre noi.

 

Vârstnicii sunt acele persoane pe umerii cărora s-a clădit orașul Câmpia Turzii, societatea actuală și care și-au pus amprenta asupra educației și creșterii generațiilor actuale.

Din acest motiv, era imposibil ca Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice să nu fie celebrată, așa cum se cuvine, în Municipiul Câmpia Turzii.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii organizează joi, 3 octombrie 2019, de la ora 18:00, un spectacol folcloric dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Evenimentul va avea loc în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” și-i va avea ca protagoniști pe reputații interpreți de muzică populară, Ionela Moruțan și Marius Ciprian Pop.

„În fiecare an, am încercat să facem de-așa manieră încât vârstnicii din municipiul nostru să aibă motive de bucurie și sărbătoare, astfel încât să simtă, din plin, că în luna octombrie, este despre și pentru ei.

După cum știți, respectul și aprecierea pe care le am pentru aceste persoane minunate nu va pieri niciodată, pentru că ei sunt fondatorii acestei societăți, acestui oraș, ei sunt cei care au depus adevăratul efort la făurirea orașului nostru.

Astfel, în zi de sărbătoare - Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, am creionat un program pe gustul și pe sufletul lor.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Având în vedere că accesul persoanelor vârstnice este gratuit, ne așteptăm la un aflux cât mai mare de public joi, 3 octombrie 2019, la Palatul Cultural „Ionel Floașiu”.

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  iobagu · 17:54 29.09.2019
  Oare cum ar fi ca onor Primărie și consilieri locali n-ar mai vota atâtea paranghelii inutile? Câți bani a cheltuit anul acesta primăria pe festivaluri de prostgust? Cred că suficienți cât să achiziționeze pentru spitalul municipal un computer tomograf sau un aparat cu rezonanță magnetică! Suficienți de mulți ca să doteze toate școlile cu laboratoare de informatică, fizică, chimie, discipline tehnologice. Suficient de mulți ca să repare toate trotuarele și drumurile distruse. Și lista poate continua.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  · 07:55 01.10.2019
  "Parangheliile" sunt facute exclusiv pentru "prostimea" care voteaza. Si cum se apropie alegerile, aceste pomeni electorale vor continua. Alte "prioritati" gen: sanantate, strazi, scoli, etc. vor trece in plan secundar.

  Dupa cum spunea cineva pe aici: populatia letargica a romaniei nu se mai vindeca. Ba parca-i si place sa fie siluita an de an de aceste jeguri numite "politicieni" !
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate