fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

cl ct ramonadeac

Consilierii locali din Câmpia Turzii au aprobat colaborarea între Municipiul Câmpia Turzii și Asociația StudCoop Slow Food Turda în vederea organizării unui eveniment caritabil în data de 4 octombrie 2019, în Piața Tricolorului din localitate.

”În data de 4 octombrie, dorim să organizăm la Câmpia Turzii un eveniment cu dublă semnificație. este vorba de o acțiune caritabilă organizată pentru Ramona Deac, o tânără mămică, în vârstă de 30 de ani, care la vârsta de 10 ani, în urma unei forme grave de meningoencefalită a rămas cu cofoză bilaterală profundă (fără auz). Pe lângă dorința de a veni în sprijinul acestei tinere din comunitatea noastră, intenționăm să marcăm și Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului, acțiune prin care dorim să atragem atenția asupra importanței provenienței produselor și aprecierii producătorilor locali.

Acțiunea caritabilă va cuprnde două secțiuni: una artistică și una gastronomică, ocazie cu care dorim să facem demonstrații de gătit și să încurajăm cetățenii să petreacă timp împreună, să deguste produse tradiționale și să își împărtășească experiențele culinare personale. Ne dorim să aducem comunitatea împreună pentru un scop nobil și plin de gust”, a fost solicitatea făcută de Marta Pozsonyi, președintele Asociației StudCoop - Slow Food Turda.

”Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi folosite pentru a susține financiar intervenția chirurgicală la ureche a tinerei mămici din Câmpia Turzii, Ramona Deac, suferindă de cofoză bilaterală profundă”, a precizat primarul Dorin lojigan, în referatul de aprobare al acestei colaborări.

Evenimentul se va desfășura în 4 octombrie, între orele 8.00-20.00.

fotografie TurdaNews

Povestea Ramonei

Ramona este o tânără de 30 de ani, din Câmpia Turzii, care în urmă cu 20 de ani și-a pierdut auzul, după o meningită. Dar viața a continuat, iar Ramona a demonstrat că are multe de oferit. Între timp, s-a căsătorit și are un băiețel, de 1 an. Chiar dacă recăpătarea auzului nu a fost neapărat o prioritate, nașterea copilului i-au reaprins, mai arzător ca niciodată, dorința de a auzi. Pentru că vrea să audă gânguritul propriului copil!

Pentru asta, are nevoie de ajutorul nostru, al fiecăruia dintre cei care pot contribui cu un mic sprijin, care în cele din urmă se poate dovedi unul imens!

”De la varsta de 10 ani, in urma unei forme grave de meningita, Ramona a ramas fara auz (acum are 30 de ani). Dupa numeroase tratamente si o interventie chirurgicala nereusita, ultima sansa de a-si recapata auzul este o operatie de implant cohlear care se poate efectua la o clinica privata din Austria. Costul interventiei este de 35.000E pentru o ureche. Interventia nu a fost o prioritate pana la aparitia fiului Ramonei in varsta de 1 an, dar dorinta de a auzi este acum mai mare ca oricand”, se menționează pe pagina de donații inițiată de Irina Costea - Together for Ramona, pe siteul GoGetFunding.

Ceea ce dumneavoastră credeți că este puțin (2-3 Euro) lângă alți 2-3 Euro pot schimba o viața și împlinii un vis.

Distribuie și tu mesajul, ca să ajungă la cât mai mulți și să putem ajuta astfel acest demers!

Până acum s-au adunat peste 12.300 de euro, din totalul sumei de 35.000 de euro care este necesară operației.

Conturile în care se pot vira donații sunt:

RO14 BTRL 0510 1201 E701 60XX Lei

RO56 BTRL EURC RT00 E701 6001 Euro

Deac Ramona Nicoleta

De asemenea, puteți face donații și online:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator