fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

autobuz 13

Flota autobuzelor electrice s-a completat la Turda cu încă unul, 13 au ajuns deja în autobaza de pe strada Mihai Viteazul. Până la finele anului vor fi 20 în total.

„A sosit și autobuzul cu numărul 13, un număr cu noroc de data aceasta! Încă 7 livrări și flota va fi completă!” informează municipalitatea turdeană.

Achiziția autobuzelor electrice face parte dintr-un proiect mai amplu, Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), finanțat de Uniunea Europeană. Pe lângă achiziția de autobuze electrice, stații de încărcare rapidă și lentă, construirea unei autobaze noi, contractul include și asfaltarea tuturor arterelor principale din Turda

Contractul de 32 de milioane de euro a fost semnat anul trecut, iar acum s-a trecut la etapa implementării.

Reușita acestui proiect a fost menționată și în presa națională.

Turda este primul oraș din România care a achiziționat autobuze electrice cu fonduri europene, iar 7 din cele 20 se află deja la Turda. De asemenea, au început lucrările de modernizare a infrastructurii pe unul dintre cele mai importante coridoare, respectiv coridorul industrial – Strada 22 Decembrie 1989 (varianta de ieșire din oraș spre Alba Iulia). Până în anul 2022 întregul proiect va fi finalizat, astfel se vor moderniza complet 16 artere principale ale orașului, în lungime totală de peste 11 kilometri”, au publicat cei de la Libertatea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator