fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 2 Comentarii

strazi asfaltate ct

Administrația locală din Câmpia Turzii a asfaltat încă 2 străzi din municipiu. Este vorba despre străzile Mică și Vasile Lucaciu. Practic, s-au finalizat toate străzile care fac legătura între arterele principale din zona centrală.

Primarul Dorin Lojigan a explicat că acesta era obiectivul administrației locale, în condițiile în care arterele principale se vor asfalta cu bani europeni, prin proiectul PMUD, iar pe alte străzi urmează intervenții pentru lucrări pe proiectul european al Companiei de Apă Arieș, prin care se înlocuiesc unele rețele de alimentare cu apă și canalizare.

Strada Mică nu a fost asfaltată niciodată până acum, fiind pentru prima dată când s-a turnat asfalt. ”Am făcut infrastructura începând de la stratuyl de rezistență, până la stratul de binder pe care-l turnăm azi”, a spus primarul Dorin Lojigan, în cursul zilei de luni.

Cele două străzi fac parte dintr-un ansamblu de străzi la care s-a lucrat în acest an. Pe aceste străzi trotuarele s-au făcut cu pavaj, tot așa cum vor fi făcute și arterele principale, primarul Dorin Lojigan menționând că s-a dorit ca în zonă să fie același tip de trotuare.

Locuitorii din zonă sunt extrem de mulțumiți de noile condiții oferite de administrația locală.

Urmăriți un videoreportaj realizat în teren, chiar în momentul executării lucrărilor, cu precizări de la fața locului:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    cetățean · 22:38 26.09.2019
    Cu ce costuri şi în buzunarele cui? Camioanele din imagine, ridică semne de întrebare. Şi cabana primăriei este tot mai solicitată... curg frigăruile pentru burtoşi...
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Mircea · 11:02 27.09.2019
    Asfaltati doar strazile pe care nu se circula, Campia Turzii cel mai bun loc sa testezi daca iti ''bate'' ceva la masina.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator