m install
petlinii
nello construct

Încă 2 străzi asfaltate la Câmpia Turzii (VIDEO)

floris

Administrația locală din Câmpia Turzii a asfaltat încă 2 străzi din municipiu. Este vorba despre străzile Mică și Vasile Lucaciu. Practic, s-au finalizat toate străzile care fac legătura între arterele principale din zona centrală.

Primarul Dorin Lojigan a explicat că acesta era obiectivul administrației locale, în condițiile în care arterele principale se vor asfalta cu bani europeni, prin proiectul PMUD, iar pe alte străzi urmează intervenții pentru lucrări pe proiectul european al Companiei de Apă Arieș, prin care se înlocuiesc unele rețele de alimentare cu apă și canalizare.

Strada Mică nu a fost asfaltată niciodată până acum, fiind pentru prima dată când s-a turnat asfalt. ”Am făcut infrastructura începând de la stratuyl de rezistență, până la stratul de binder pe care-l turnăm azi”, a spus primarul Dorin Lojigan, în cursul zilei de luni.

Cele două străzi fac parte dintr-un ansamblu de străzi la care s-a lucrat în acest an. Pe aceste străzi trotuarele s-au făcut cu pavaj, tot așa cum vor fi făcute și arterele principale, primarul Dorin Lojigan menționând că s-a dorit ca în zonă să fie același tip de trotuare.

Locuitorii din zonă sunt extrem de mulțumiți de noile condiții oferite de administrația locală.

Urmăriți un videoreportaj realizat în teren, chiar în momentul executării lucrărilor, cu precizări de la fața locului:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: