fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 2 Comentarii

apa CT

În ultimele zile, mai mulți cetățeni ai municipiului nostru ne-au semnalat telefonic sau în mediul online, faptul că apa de la robinet, furnizată de Compania de Apă Arieș prezintă un miros ciudat, a mucegai și gust stătut.

Ca atare, instituția s-a sesizat și a trimis o adresă către operatorul de apă, pentru a ni se prezenta analizele microbiologice privind calitatea apei și situația care a generat aceste probleme.

Totodată, am solicitat un punct de vedere oficial din partea operatorului rețelelor de apă, Compania de Apă Arieș și, de îndată ce vom primi răspunsurile, le vom face publice.

Considerăm că beneficiarii serviciilor publice, cetățenii, au dreptul la apă de calitate, fără mirosuri ciudate și fără particule periculoase!” transmite Primăria Câmpia Turzii.

Citește și:

CAA: Rezultatele analizelor de laborator atestă calitatea și potabilitatea apei produsă și distribuită de către Compania de Apă Arieș utilizatorilor din municipiul Câmpia Turzii

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Balogh A · 18:42 25.09.2019
  parca are miros de DDT, si eu care credeam ca sunt nebun, ca mi se pare mie...nu e ok ce se intampla iar daca concluziile vor fi ca de fapt n-a fosot nimic asta e...a fost isterie in masa, ni s-a parut la toti.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Iosif · 11:58 26.09.2019
   Masonii din Campia Turzii ce conduc orasul si compania de apa ne cred prosti si obedienti . Vai de mama noastra ce am ajuns sa fim mintiti de sluitori ai masoneriei ce lucreaza la compania de apa.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator