fbpx

pmp 1300x300

1 Comentariu

curatenie asistati

În ultimii 3 ani, numărul asistaților social din Câmpia Turzii s-a redus drastic. Primarul Dorin Lojigan spune că a direcționat multe persoane spre societățile comerciale active din municipiu, pentru a se angaja. Cei care mai primesc ajutor social, în orele lunare destinate activității pentru administrație, contribuie la curățenia orașului, a transmis edilul din Câmpia Turzii.

”În ultimii trei ani, politica administrației locale de la Câmpia Turzii a fost direcționată înspre descurajarea persoanelor care solicită ajutor social în mod necuvenit.

Astfel, am facilitat dezvoltarea sectorului de afaceri şi reindustrializarea Câmpiei Turzii, direcţionând persoanele apte de muncă înspre societățile comerciale active din Municipiu.

În paralel, persoanele care au rămas beneficiare ale serviciului de ajutor social sunt implicate, alături de Compania de salubritate, în activități de ecologizare a zonelor publice de pe raza oraşului nostru.

Aceşti oameni sunt implicați în eforturile administrației locale de a menţine curățenia în spațiile publice, contribuind la campaniile de curățenie din oraş.

Câmpia Turzii este a noastră, a tuturor!”, a spus primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    iobagu · 13:28 21.09.2019
    Aș vrea să cred că-i așa, dar imaginea aurolacilor din zona pieței, cu veșnicele lor sticluțe de alcool sanitar îmi demonstrează altceva. Oare vașnica și superplătita poliție comunitară, cum de-i lasă să-și facă de cap în centrul orașului, de-atâta vreme?
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator